App

 

Veel ZZP'ers en kleine bedrijven maken onnodig hoge kosten door de administratie extern uit te laten voeren. Toch is het met de juiste software mogelijk de administratie met een minimale inspanning zelf te doen.

Administratie Excel-lent heeft meerdere versies van zijn administratie-tool ontwikkeld, zodat er altijd een versie is die aansluit op de eigen bedrijfsvoering. Deze software is zo ontwikkeld dat het voor iedereen toegankelijk en makkelijk in gebruik is. Daarnaast is er een uitgebreide handleiding aanwezig die elk onderdeel in de software uitgebreid uitlegt. 

Iedere onderneming is anders en heeft zijn eigen behoeften wat betreft de administratie. Klik op "welke versie?" in het menu om de verschillende opties te bekijken.

 

Veel boekhoudpakketten hanteren een maandelijks bedrag, waardoor de totaalprijs flink kan oplopen. Ook zijn deze boekhoudpakketten zo ingericht dat je er voor langere tijd aan vast zit.

Bij administratie Excel-lent zijn de kosten eenmalig en is de software daadwerkelijk alleen bedoeld voor de administratie. Administratie Excel-lent kan direct vanaf de computer worden opgestart en is gebruiksklaar (geen clouddienst / niet online).

 

Testen?

Om te zien hoe deze software werkt kan met onderstaande link een voorbeeld versie worden gedownload. Let op dat excel nodig is om de software te kunnen draaien en dat macro's dienen te worden geactiveerd. Deze voorbeeld versie bevat een geheel uitgekleede versie van de software, waarbij alleen de verkopen kunnen worden geboekt. De rest van de functionaliteiten zijn er uit gehaald. Deze voorbeeld versie is niet bedoeld om de boekhouding uit te voeren.

Gebruik deze versie alleen om te testen of de software werkt en of dat deze bevalt.

Klik op "Voorbeeld_versie.xlsm" om de voorbeeld versie te downloaden:

Voorbeeld_versie.xlsm